
menukaart
Eten is bij ons steeds genieten... Onze gerechten worden samengesteld met de beste seizoensproducten. Op de vaste kaart staan typische brasserie klassiekers en gerechten met een eigen twist.
Deze worden gebracht door Thomas Schmidt, Pieter Temmerman en hun keukenteam.
Menu
-
-
Asperges
Op Vlaamse wijze
€ 21
-
Asperges
Garnaal
€ 28
-
Asperges
Gemarineerde zalm
€ 21
-
Gegrilde halve kreeft
Kruiden boter
€ 39
-
-
Roggevleugel Meuniere
Frietjes / salade
€ 35
-
Gebraden lam
Aubergine couscous / Ras el hanout
€ 30
-
-
-
Secreto 7
Rubia Gallega / toast / olijfolie
€ 21
-
Tomaat Burratta
Toast / tomaat / basilicum
€ 16
-
Buikspek
Brasvar / soja / hazelnoot / chilipeper
€ 15
-
Nobashi
Garnalen / yoghurt / groene kruiden
€ 16
-
Gemarineerde oesters
Fine claire 4 stuks / soja / passievrucht
€ 18
-
Pintxos sardines
Bruschetta / basilicum crème / limoen
€ 16
-
Kaviaar 30gr.
Blini’s / zure room / bieslook
€ 55
-
Oosterse mosselen
Tom Ka Kai / citroengras / gember / chili
€ 16
-
-
-
Vitello
Kalfsvlees / tonijn / avocado
€ 22
-
Garnaalkroketten
Grijze garnalen / waterkers / citroen
€ 21
-
Tartaar zalm
Avocado / wasabi / komkommer
€ 18
-
Carpaccio van Holstein
Rucola / basilicum / parmezaan
€ 21
-
Gemarineerde tonijn
Dashi / komkommer / avocado
€ 21
-
Ravioli van kreeft
Kreeft / curry / tomaat
€ 28
-
Gegrilde langoustines
Salsa tomaat / beurre blanc / verveine
€ 30
-
Coquille Saint-Jacques
Witloof / hazelnoten / jus eekhoorntjesbrood
€ 25
-
-
-
Tonijn
Gegrilde tonijn / salade / tartaarsaus
€ 33
-
Filet pur ‘Simmenthal’
Salade / saus naar keuze
€ 38
-
Vol-au-vent
Mechelse koekoek / champignon / salade Deluxe: Kalfszwezerikken, garnalen + €10
€ 27
-
Steak tartaar
Black Angus gemalen / kappertjes / sjalot
€ 26
-
Bouillabaisse
Noordzee vis / garnaal / toast rouille
€ 30
-
Stoverij ‘Gentse wijze’
Varkenswangen / abt 12 / witloofsalade
€ 27
-
Risotto boschampignons
Beukenzwammen / shiitake / jus de cèpes
€ 27
-
Kabeljauw
Spinazie / puree / grijze garnalen
€ 35
-
Salade gegrilde gamba’s
Avocado / tomaat / limoen / friet
€ 32
-
Onglet a l'échalote
Cevenne ui / witloofsalade / bordelaisesaus
€ 36
-
Côte a l’os ‘Holstein’ (2P)
Salade / saus naar keuze
€ 95
-
Pulled porc
Open ravioli / champignons / beurre blanc
€ 29
-
-
-
Moelleux
Warm chocoladegebak / vers vanille-ijs
€ 12
-
Dame blanche
Warme chocoladesaus / vers vanille-ijs
€ 12
-
Coupe Brésilienne
Vers vanille-ijs / slagroom
€ 12
-
Citroentaart
Meringue / crème citroen / basilicum
€ 12
-
Crème Catalan
Rode vruchten / gebrande room
€ 12
-
Café glacé
Espresso / Baileys / vanilleroomijs
€ 12
-
Heeft u vragen of opmerkingen over onze menu? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.
